Fotvårdguiden - allt för att vårda och behandla dina fötter

Allt för att vårda dina fötter

15 dec 2015: Footmender är en klassiker för olika fotbesvär

/footmender-100-ml.jpg 

De allra flesta fotvårdsprodukter är utvecklade för att behandla eller lindra specifika besvär som hälsprickor eller liktornar. Givetvis kan det vara så att dessa produkter då är mer potenta och effektiva mot särskilda fotproblem, men samtidigt är det både dyrt och besvärligt att behöva köpa flera olika produkter. Det är inte heller ovanligt att man ofta har ett flertal olika problem samtidigt.

En klassiker inom fotvård är därför Footmender som är en allround-produkt som används för att behandla både torr hud på fötterna, förhårdnader, liktornar och hälsprickor i en och samma produkt. Footmender är en patenterad och EU-godkänd Medicinteknisk Produkt som ersätter fotbad, fotfil, fotsockor och rad olika krämer, vilket innebär att man inte behöver köpa ett flertal olika typer av produkter för att behandla sina torra fötter, förhårdnader, liktornar och hälsprickor. En produkt räcker!

Vi på Fotvardguiden.nu vill därför tipsa om Footmender som en bra standardprodukt att ha i hemmaapoteket. Du köper Footmender här.

 

 

16 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)